Smuuti Skin School

Ihonhoito voi etenkin aluksi tuntua erittäin sekavalta ja hankalalta. Sitä sen ei tarvitse olla, eikä tarvitse olla kemisti, että voi tuntea ainesosia ja niiden vaikutuksia iholla. Smuuti Skin School opettaa sinulle yksinkertaisen ja toimivan ihonhoidon perusteet ja ohjeistaa sinua samalla Smuutin ihonhoitotuotteiden käyttöön. Opi tuntemaan ainesosat, tuotteet, ihon biologia sekä Smuutin ihonhoitofilosofia.

Artikkeleita ihonhoitoon liittyen

Tutustu raaka-aineisiin

Smuuti Skinin tuotteiden keskiössä on kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho. Watermelon Dew -tuotteissa pääraaka-aineina toimivat hyaluronihappo ja vesimeloniuute, Kiwi Clear -tuotteissa kiiviuute, hedelmähappokompleksi sekä AHA-, BHA- ja PHA-hapot.

 • Hedelmähappokompleksi

  Eri kasviuutteiden muodostama yhdiste, joka sisältää 5 eri AHA-happoa. Erittäin hellävarainen, mutta tehokas tapa kuoria ihoa. Yhdiste on bioaktiivinen ja stabiili eli se toimii iholla tehokkaasti ja pysyy tuotteen koko käyttöajan tehokkaana. Yhdiste kuorii kuolleita ihosoluja, stimuloi ihoa uusiutumaan sekä heleyttää ihoa.

 • AHA-, BHA- ja PHA-happo

  AHA-hapot ovat vesiliukoisia, joten ne kuorivat ihon pintakerrosta ja kosteuttavat ihoa. AHA-hapot auttavat parhaiten valkopäihin, pintatekstuuriin sekä ihon sävyn kirkastamiseen. AHA-hapoista glykolihappo voi stimuloida myös ihon kollageenintuotantoa.

  BHA-hapot ovat öljyliukoisia, joten ne kuorivat ihoa syvemmältä ihohuokosista. BHA-hapot auttavat parhaiten mustapäihin, tukkeutuneisiin ihohuokosiin, silottamaan ihoa sekä hillitsemään punoitusta iholla.

  PHA-hapot ovat uuden sukupolven AHA-happoja. Ne ovat myös vesiliukoisia, mutta erittäin hellävaraisia. Ne myös kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja auttavat erityisesti pintakarheuden silottamiseen.

 • Kiiviuute

  Kiiviuute sisältää kuorivaa entsyymiä aktinidiinia. Entsyymikuorinta on erittäin hellävaraista. Kiivi sisältää myös ihoa kirkastavaa C- ja ravitsevaa E-vitamiinia. Lisäksi kiivi on täynnä muita ravinteita ja antioksidantteja.

 • Hyaluronihappo

  Hyaluronihappo (hyaluronic acid) on yksi tehokkaimmista ainesosista ihon kosteutukseen. Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta itseensä jopa 10 kertaa oman painonsa verran. Hyaluronihappo tekee ihosta kosteutetun, sileän ja täyteläisen. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, joten se toimii myös ihon luontaisen kosteustasapainon ylläpitäjänä. Ihon kosteuttamisesta hyötyvät kaikki ihotyypit, rasvoittuvasta ihosta herkkään ja kuivaan. Hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole kuoriva happo, joten hyaluronihappoa voi huoletta käyttää ihonhoidossa päivittäin aamuin illoin. Hyaluronic acid omaa suuremman molekyylikoon, joten se  vaikuttaa ihon pintakerroksissa. Se muodostaa ihon pinnalle kosteuttavan kalvon, josta iholle vapautuu kosteutusta pitkin päivää.

 • Hydrolysoitu hyaluronihappo

  Hydrolysoitu hyaluronihappo (hydrolyzed hyaluronic acid) on hyaluronihappo, joka on pilkottu pienempiin osiin, jotta se imeytyy ihoon tehokkaammin. Pienempi molekyylikoko mahdollistaa ihon syvempien kerrosten pitkäaikaisen kosteuttamisen.

 • Glyseriini

  Glyseriini on yksi käytetyimmistä kosteuttavista ainesosista ihonhoidossa ja syystä! Glyseriini on erittäin tehokas kosteuttaja, joka samalla vahvistaa ihon suojamuuria ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna pitkään. Myös glyseriiniä löytyy ihosta luonnostaan.

 • Vesimeloniuute

  Vesimeloni on herkullinen, kesäinen hedelmä täynnä vitamiineja, antioksidantteja – ja tietenkin runsaasti vettä. Vesimeloniuute sisältää paljon iholle hyödyllisiä vitamiineja (A, B ja C) sekä aminohappoja, jotka kosteuttavat, heleyttävät ja rauhoittavat ihoa. Kiitos vesimelonin korkean vesipitoisuuden, se on erittäin kosteuttava ainesosa, joka auttaa myös tasoittamaan hienoja juonteita.

  Koreassa vesimelonia on käytetty ihonhoidossa jo sukupolvien ajan. Vesimelonia käytetään esimerkiksi rauhoittamaan ärtynyttä tai auringon polttamaa ihoa. Vesimeloniuute rauhoittaa ihoärsytystä, vähentää ihon punoitusta ja nopeuttaa ihon uudistumista.

Kolme syytä valita Smuuti Skin

100 % vegaaninen ja eläinkokeeton

Smuuti Skinin lempeät ihonhoitotuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia vaan ne ovat täysin vegaanisia. Tuotteemme ovat myös Jelly Creamia lukuun ottamatta hajusteettomia.

Laadukasta korealaista kosmetiikkaa

Smuuti Skin hyödyntää korealaisen kosmetiikan ainutlaatuisia ainesosia ja innovatiivista tuotekehitystä. Tuomme pohjoismaiselle iholle suunnitellut tuotteet edullisesti kaikkien saataville – jopa lähikauppaasi.

Vitamiinipitoisia hedelmäuutteita

Kosteuttavia ja hoitavia hedelmäuutteita on käytetty korealaisessa kosmetiikassa jo vuosikymmeniä. Smuuti Skinillä yhdistämme hedelmäuutteet tehokkaisiin aktiiviaineisiin, kuten hyaluronihappoon.

Löydä omat Smuuti Skinisi

Löydät tuotteitamme laajasti ympäri Suomen valituilta jälleenmyyjiltä. Nappaa ikiomat Smuuti Skinisi helposti lähikaupastasi tai tilaa valikoiduista verkkokaupoista.

Verkkokauppa