Kiwi Clear -tuotesarja

Kiwi Clear -sarjan tuotteet on suunniteltu ihon hellävaraiseen kuorimiseen. Tehoaineina toimii kiiviuute, hedelmähappokompleksi sekä AHA-, BHA- ja PHA-hapot. Tuotteet auttavat epäpuhtauksiin, silottavat ihoa ja tekevät ihostä hehkuvan.

Tutustu raaka-aineisiin

Kiwi Clear -sarjan tuotteet sisältävät kiiviuutetta ja BHA-happoa. Kiwi Clear Serum sisältää myös hedelmähappokompleksia sekä lisättyä AHA- ja PHA-happoa kokonaisvaltaiseen kuorintaan.

 • Kiiviuute

  Kiiviuute sisältää kuorivaa entsyymiä aktinidiinia. Entsyymikuorinta on erittäin hellävaraista. Kiivi sisältää myös ihoa kirkastavaa C- ja ravitsevaa E-vitamiinia. Lisäksi kiivi on täynnä muita ravinteita ja antioksidantteja.

 • Hedelmähappokompleksi

  Eri kasviuutteiden muodostama yhdiste, joka sisältää 5 eri AHA-happoa. Erittäin hellävarainen, mutta tehokas tapa kuoria ihoa. Yhdiste on bioaktiivinen ja stabiili eli se toimii iholla tehokkaasti ja pysyy tuotteen koko käyttöajan tehokkaana. Yhdiste kuorii kuolleita ihosoluja, stimuloi ihoa uusiutumaan sekä heleyttää ihoa.

 • AHA-happo

  AHA-hapot ovat vesiliukoisia, joten ne kuorivat ihon pintakerrosta ja kosteuttavat ihoa. AHA-hapot auttavat parhaiten valkopäihin, pintatekstuuriin sekä ihon sävyn kirkastamiseen. AHA-hapoista glykolihappo voi stimuloida myös ihon kollageenintuotantoa.

 • BHA-happo

  BHA-hapot ovat öljyliukoisia, joten ne kuorivat ihoa syvemmältä ihohuokosista. BHA-hapot auttavat parhaiten mustapäihin, tukkeutuneisiin ihohuokosiin, silottamaan ihoa sekä hillitsemään punoitusta iholla.

 • PHA-happo

  PHA-hapot ovat uuden sukupolven AHA-happoja. Ne ovat myös vesiliukoisia, mutta erittäin hellävaraisia. Ne myös kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja auttavat erityisesti pintakarheuden silottamiseen.

Auttaa epäpuhtauksiin, kuorii kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa ihoa.

Ihoa heleyttävää ja siloittavaa kiiviuutetta ja BHA-happoa.

Löydä sinulle sopivat tuotteet

Smuutin ikiomasta Skin Schoolista saat parhaat vinkit kasvojen puhdistukseen eri ihotyypeille. Smuuti Skin Schoolista löydät myös tietoa tuotteistamme sekä niiden käyttöohjeista.

Smuuti Skin School