TikTokista tuttu Smuuti Skin

TikTokista tuttu Smuuti Skin on suomalaisen Beautyko Import Oy:n kehittämä brändi, joka tuo laadukkaan korealaisen kosmetiikan helposti kaikkien saataville. Tuotteemme on suunniteltu Suomessa pohjoismaiselle iholle ja ne sopivat eri ihotyypeille. Niissä yhdistyvät korealaisen kosmetiikan laatu ja tuotekehitys sekä edullinen hinta. Tuotteemme ovat aina täysin eläinkokeettomia ja vegaanisia. Smuuti Skin tekee ihonhoidosta yksinkertaista ja helppoa – piristämme niin mieltä kuin ihoa.

Ihonhoitosi bestie

Olemme aidosti yhteisöllinen brändi ja kuuntelemme yhteisömme palautetta niin tuotekehityksessä, pakkauksissa kuin erilaisissa kehitysprojekteissa. Yhteisössämme pääset mukaan muun muassa työpajoihin, jossa sparrailemme Smuutiin liittyvissä asioissa. Meille voit laittaa koska tahansa viestiä somekanavissamme. Skin Schoolissa opetamme sinulle ihonhoidon perusteet.

Tuotteiden laatu

Koreassa kourallinen suuria kosmetiikkatehtaita valmistaa valtaosan korealaisesta kosmetiikasta. Näillä tehtailla osaaminen ja resurssit ovat omassa luokassaan. Siksi halusimmekin valmistaa Smuuti Skin -tuotteet meidän ja kuluttajien toiveiden mukaan osaavimpien kemistien kanssa yhteistyössä. Koe laadukkaiden ainesosien ja koostumusten hyödyt ihollasi järkevään hintaan.

Arvomme

Smuuti Skin on inklusiivinen, tasa-arvoinen ja yhteisöllinen brändi. Emme koskaan muokkaa kuviamme ja näytämme aitoa ihoa. Smuuti Skinin ihonhoitotuotteet sopivat ihan kaikille, joten meille on tärkeää tuoda inklusiivisuus myös mainoskuviimme ja somekanaviimme. Kanavamme ovat turvallinen, hyvän mielen paikka kaikille.

Sosiaalinen vastuullisuus

Haluamme olla positiivisesti vaikuttamassa nuorten elämään muutenkin kuin ihonhoidolla. Nuorille suunnatussa työpajassa päätimme Smuuti Skinin sosiaalisen vastuullisuuden teemaksi mielenterveyden, joka on tärkeä osa meidän kaikkien elämää. Tämä on teema, johon tulemme panostamaan tulevaisuudessa.

Perustajan terveiset

Halusin luoda brändin, jossa korostuu korealaisen kosmetiikan loistava hinta-laatusuhde ja simppelit, mutta tehokkaat ihonhoitotuotteet. Halusin myös tuoda korealaisen kosmetiikan helposti kaikkien saataville, sillä korealaista kosmetiikkaa oli Suomessa rajallisesti saatavilla.

 Uskon, että tehokkaan ja hyvän ihonhoidon ei tarvitse olla työlästä eikä siihen tarvita 15 erilaista tuotetta. Smuuti tekee ihonhoidosta yksinkertaista, helppoa ja tuo korealaisen kosmetiikan helposti kaikkien saataville. Löydät tuotteitamme helposti marketeista ympäri Suomen sekä useista verkkokaupoista.

 Korealaisessa kosmetiikassa käytetään paljon vitamiinipitoisia kasvi- ja hedelmäuutteita, joten kaikista Smuutin tuotteista löydät hedelmäuutteita. Hedelmäuutteet tekevät tuotteista kosteuttavia ja hoitavia. Ensimmäisiin tuotteisiin valitsin pääraaka-aineeksi vesimelonin, sillä sitä on käytetty ihonhoidossa Koreassa jo sukupolvien ajan. Syksyllä 2023 lisäsimme valikoimaan kiiviuutteen, joka sisältää kuorivaa entsyymiä aktinidiinia sekä C- ja E -vitamiinia.

Toivottavasti Smuuti piristää myös sinun ihonhoitohetkeäsi Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai brändistä, tavoitat minut sähköpostilla, TikTokista tai Instagramista.

 

Jenni Ahokas                 jenni@bautyko.fi
Toimitusjohtaja               Jennin LinkedIn

Smuutin tiimi

Laadukkaita korealaisen kosmetiikan tuotteita kaikkien saataville.

Osaksi yksinkertaista, mutta tehokasta ihonhoitoa ja puhdistusta.