Peach Barrier -tuotesarja

Peach Barrier -tuotesarjan tuotteet tukevat ihon suojamuurin toimintaa. Sarjan persikkauute yhdessä persikkakeramidien ja niasiiniamidin kanssa saavat ihon hehkumaan ja vahvistumaan päivä päivältä. Peach Barrier -tuotteet ovat paksumpia vastineita Watermelon Dew -tuotteilla, mutta sopivat yhtä lailla osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia. Sarjan tuotteet sopivat erityisesti kuivalle iholle, mutta nopeasti imeytyvät koostumukset miellyttävät monia!

Tutustu raaka-aineisiin

Peach Barrier -sarjan tuotteet sisältävät persikkauutetta, persikasta johdettuja keramideja sekä niasiiniamidia. Erilaiset kevyet öljyt, kuten skvalaani tuovat ilmavaa täyteläisyyttä tuotteisiin.

 • Persikkauute

  Persikka on erittäin vitamiini- ja antioksidanttirikas hedelmä ja nämä ravinteet tuovat persikalle sen monet ihohyödyt. A, B ja C -vitamiinit auttavat kirkastamaan, hoitamaan ja vahvistamaan ihoa. Persikan, kuten vesimeloninkin punertava väri on peräisin lykopeeni nimisestä ihoa suojaavasta antioksidantista. Persikasta saadaan myös erilaisia ihoa hoitavia proteiineja sekä keramideja.

 • Persikkakeramidit

  Keramidit ovat tärkeä osa ihon omaa suojamuuria, eli lipidikerrosta. Keramidit, kolesteroli ja rasvahapot muodostavat suurimman osan tästä suojamuurista. Lisäämällä keramideja iholle, voi ihon suojamuuria paikata ja vahvistaa. Vahvempi suojamuuri auttaa ihoa suojatumaan paremmin ulkoisilta ärsykkeiltä sekä ylläpitämään ihon luontaista tasapainoa.

 • Niasiiniamidi

  Niasiiniamidi, eli B3-vitamiini on erittäin monihyötyinen ainesosa. Se muun muassa kirkastaa, vahvistaa ja suojaa ihoa. 2% pitoisuus on ideaali juuri herkän ja kuivan ihon vahvistamiseen samalla tuoden kevyttä hehkua.

 • Skvalaani

  Skvalaani on esimerkki niin sanotusta kuivaöljystä. Kuivaöljyt eivät tunnu iholla rasvaisilta, mutta kuitenkin hoitavat, vahvistavat ja pehmittävät ihoa. Kuivaöljyt koostuvat lähinnä linolihaposta, joka tekee öljyistä juuri kevyitä, kun taas öljyhappo tekee öljyistä raskaita ja helposti ihoa tukkivia. Skvalaani muistuttaa paljon ihon omaa rasva-ainetta, jolloin iho pystyy käyttämään sitä korvaamaan ihon omaa raskasta rasva-ainetta.

Täyteläinen kasvovoide, joka hoitaa ja pehmittää ihoa.

Vahvistaa ihon suojamuuria ja tuo heleyttä kasvoille.

Löydä sinulle sopivat tuotteet

Smuutin ikiomasta Skin Schoolista saat parhaat vinkit kasvojen puhdistukseen eri ihotyypeille. Smuuti Skin Schoolista löydät myös tietoa tuotteistamme sekä niiden käyttöohjeista.

Smuuti Skin School