Watermelon Dew -tuotesarja

Watermelon Dew -tuotesarjasta saat tuotteet yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen ihonhoitorutiiniin. Tuotesarjan keskiössä on kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho. Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Tutustu raaka-aineisiin

Watermelon Dew -tuotesarjan keskiössä on kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho. Siksi pääraaka-aineiksi valittiin hyaluronihappo ja vesimeloniuute. Smuuti Skinin tuotteissa on käytetty hyaluronihappoa kolmessa eri koossa. Mitä pienempiä hyaluronihappomolekyylit ovat, sitä syvemmälle ne tunkeutuvat ihoon.

 • Hyaluronihappo

  Hyaluronihappo (hyaluronic acid) on yksi tehokkaimmista ainesosista ihon kosteutukseen. Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta itseensä jopa 10 kertaa oman painonsa verran. Hyaluronihappo tekee ihosta kosteutetun, sileän ja täyteläisen. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, joten se ei myöskään allergisoi ja sopii kaikille. Ihon kosteuttamisesta hyötyvät kaikki ihotyypit, rasvoittuvasta ihosta herkkään ihoon.

  Hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole happo, joten hyaluronihappoa voi huoletta käyttää ihonhoidossa päivittäin aamuin illoin.

  Hyaluronic acid omaa suuremman molekyylikoon, joten se imeytyy ihoon hitaammin ja vaikuttaa ihon pintakerroksissa. Se muodostaa ihon pinnalle kosteuttavan kalvon, josta iholle vapautuu kosteutusta pitkin päivää.

 • Hydrolysoitu hyaluronihappo

  Hydrolysoitu hyaluronihappo (hydrolyzed hyaluronic acid) on hyaluronihappo, joka on pilkottu pienempiin osiin, jotta se imeytyy ihoon tehokkaammin. Hydrolysoitua hyaluronihappoa on Smuuti Skinin balmissa, kasvosuihkeessa ja seerumissa.

 • Sodium hyaluronate

  Sodium hyaluronate on hyaluronihapon suola, jolla on pienempi molekyylikoko kuin pelkällä hyaluronihapolla. Pienemmän molekyylikoon vuoksi raaka-aine pääsee syvemmälle ihoon. Hyaluronihapon suolaa on Smuuti Skinin Watermelon Dew Serumissa ja Jelly Creamissa.

 • Vesimeloniuute

  Vesimeloni on herkullinen, kesäinen hedelmä täynnä vitamiineja, antioksidantteja – ja tietenkin runsaasti vettä. Vesimeloniuute sisältää paljon iholle hyödyllisiä vitamiineja (A, B ja C) sekä aminohappoja, jotka kosteuttavat, heleyttävät ja rauhoittavat ihoa. Kiitos vesimelonin korkean vesipitoisuuden, se on erittäin kosteuttava ainesosa, joka auttaa myös tasoittamaan hienoja juonteita.

  Koreassa vesimelonia on käytetty ihonhoidossa jo sukupolvien ajan. Vesimelonia käytetään esimerkiksi rauhoittamaan ärtynyttä tai auringon polttamaa ihoa. Vesimeloniuute rauhoittaa ihoärsytystä, vähentää ihon punoitusta ja nopeuttaa ihon uudistumista.

Osaksi yksinkertaista, mutta tehokasta ihonhoitorutiinia.

Keskiössä kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho vaivattomasti.

Löydä sinulle sopivat tuotteet

Smuutin ikiomasta Skin Schoolista saat parhaat vinkit kasvojen puhdistukseen eri ihotyypeille. Smuuti Skin Schoolista löydät myös tietoa tuotteistamme sekä niiden käyttöohjeista.

Smuuti Skin School