Watermelon Dew -tuotesarja

Watermelon Dew -tuotesarjasta saat tuotteet yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen ihonhoitorutiiniin. Tuotesarjan keskiössä on kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho. Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Tutustu raaka-aineisiin

Watermelon Dew -tuotesarjan keskiössä on kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho. Siksi pääraaka-aineiksi valittiin hyaluronihappo ja vesimeloniuute. Smuuti Skinin tuotteissa on käytetty hyaluronihappoa kolmessa eri koossa. Mitä pienempiä hyaluronihappomolekyylit ovat, sitä syvemmälle ne tunkeutuvat ihoon.

 • Vesimeloniuute

  Vesimeloni on herkullinen, kesäinen hedelmä täynnä vitamiineja, antioksidantteja – ja tietenkin runsaasti vettä. Vesimeloniuute sisältää paljon iholle hyödyllisiä vitamiineja (A, B ja C) sekä aminohappoja, jotka kosteuttavat, heleyttävät ja rauhoittavat ihoa. Kiitos vesimelonin korkean vesipitoisuuden, se on erittäin kosteuttava ainesosa, joka auttaa myös tasoittamaan hienoja juonteita.

  Koreassa vesimelonia on käytetty ihonhoidossa jo sukupolvien ajan. Vesimelonia käytetään esimerkiksi rauhoittamaan ärtynyttä tai auringon polttamaa ihoa. Vesimeloniuute rauhoittaa ihoärsytystä, vähentää ihon punoitusta ja nopeuttaa ihon uudistumista.

 • Hyaluronihappo

  Hyaluronihappo (hyaluronic acid) on yksi tehokkaimmista ainesosista ihon kosteutukseen. Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta itseensä jopa 10 kertaa oman painonsa verran. Hyaluronihappo tekee ihosta kosteutetun, sileän ja täyteläisen. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, joten se toimii myös ihon luontaisen kosteustasapainon ylläpitäjänä. Ihon kosteuttamisesta hyötyvät kaikki ihotyypit, rasvoittuvasta ihosta herkkään ja kuivaan. Hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole kuoriva happo, joten hyaluronihappoa voi huoletta käyttää ihonhoidossa päivittäin aamuin illoin. Hyaluronic acid omaa suuremman molekyylikoon, joten se  vaikuttaa ihon pintakerroksissa. Se muodostaa ihon pinnalle kosteuttavan kalvon, josta iholle vapautuu kosteutusta pitkin päivää.

 • Hydrolysoitu hyaluronihappo

  Hydrolysoitu hyaluronihappo (hydrolyzed hyaluronic acid) on hyaluronihappo, joka on pilkottu pienempiin osiin, jotta se imeytyy ihoon tehokkaammin. Pienempi molekyylikoko mahdollistaa ihon syvempien kerrosten pitkäaikaisen kosteuttamisen.

 • Glyseriini

  Glyseriini on yksi käytetyimmistä kosteuttavista ainesosista ihonhoidossa ja syystä! Glyseriini on erittäin tehokas kosteuttaja, joka samalla vahvistaa ihon suojamuuria ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna pitkään. Myös glyseriiniä löytyy ihosta luonnostaan.

 • Niasiiniamidi

  Niasiiniamidi, eli B3-vitamiini on erittäin monihyötyinen ainesosa. Se muun muassa kirkastaa, vahvistaa ja suojaa ihoa. 2% pitoisuus on ideaali juuri herkän ja kuivan ihon vahvistamiseen samalla tuoden kevyttä hehkua.

Osaksi yksinkertaista, mutta tehokasta ihonhoitorutiinia.

Keskiössä kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho vaivattomasti.

Löydä sinulle sopivat tuotteet

Smuutin ikiomasta Skin Schoolista saat parhaat vinkit kasvojen puhdistukseen eri ihotyypeille. Smuuti Skin Schoolista löydät myös tietoa tuotteistamme sekä niiden käyttöohjeista.

Smuuti Skin School