Hedelmät ihonhoidossa

Smuutin kaikkia tuotteita tähdittää erilaiset hedelmäuutteet, mutta mitä nämä oikein tekevät ihonhoidossa? Hedelmät eivät ole vain herkullisia syötäviä, vaan niiden uutteet tarjoavat myös lukuisia hyötyjä iholle. Eri hedelmillä on erilaisia ominaisuuksia, mutta kaikkia yhdistää ihoa kosteuttavat, ravitsevat ja suojaavat ominaisuudet.

Vesimelonin salaisuus piilee vedessä

Vesimeloni koostuu pääasiassa vedestä, mikä tekee siitä erinomaisen kosteuttajan. Vesimelonin uute auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja viileänä, mikä on erityisen hyödyllistä kuumina kesäpäivinä tai pintakuivalle iholle iholle.

Vesimelonin uute sisältää runsaasti  A- ja C-vitamiineja sekä antioksidantteja, kuten lykopeenia. Nämä ainesosat auttavat suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta sekä pitämään ihon heleänä. Lykopeeni tuo vesimelonille myös sen kauniin punertavan värin.

Vesimeloni on tunnettu rauhoittavista ja tulehdusta hillitsevistä ominaisuuksistaan. Se sopii hyvin herkälle ja ärtyneelle iholle, ja se voi auttaa vähentämään punoitusta ja rauhoittamaan ihoa. Ihon rauhoittamiseen vesimelonia on käytetty Koreassa jo vuosikymmeniä.

Kiivin tuo kiiltävää hehkua

Kiivi on täynnä C- ja E-vitamiineja, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja sekä hoitavat ja kirkastavat ihoa. Hedelmäuutteiden vitamiinit ovat hellävaraisempia kuin puhtaat vitamiinit ihonhoidossa.

Kiivi sisältää luonnollisia entsyymejä, kuten aktinidiinia, jotka auttavat kuorimaan ihoa hellävaraisesti. Tämä kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja paljastaa kirkkaamman, terveemmän ihon. Enstyymikuorinta on taas happokuorintaa hellävaraisempaa.

Kiiviuute voi auttaa tasapainottamaan talineritystä, mikä tekee siitä erityisen hyödyllisen öljyiselle tai epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Se auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä.

Persikan pehmeä iho

Persikkauute on erinomainen ihon hoitaja, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä ja joustavana. Sen sisältämät aminohapot ja ravinteet tukevat ihon kosteustasapainoa ja ehkäisevät sen kuivumista.

Persikkauute sisältää A-vitamiineja, jotka auttavat parantamaan ihon sävyä ja kirkastamaan sameaa ihoa. Hedelmäuutteiden hellävaraisuus tekee niistä jälleen mainioita ainesosia myös nuorelle ja herkälle iholle.

Persikan luontaiset keramidit auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria. Ihon suojamuuri auttaa pitämään kosteuden ihossa ja ihoäsrykkeet poissa. Yhdessä persikan antioksidanttien kanssa se on erittäin suojaava ainesosa.

 

Vesimeloni-, kiivi- ja persikkauutteet tarjoavat monia hyötyjä ihonhoidossa. Nämä luonnon tehoaineet tarjoavat kukin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erinomaisia valintoja useille eri ihotyypeille. Hedelmäuutteiden hellävaraisuus mahdollistaa myös sen, että jokainen voi käyttää sekaisin Smuutin eri tuotesarjoja, jos tuotteet muuten sopivat omalle ihotyypille.


Jaa artikkeli eteenpäin

usein kysyttyä

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme

Smuuti Skin yhdistää korealaisen kosmetiikan laadun ja vitamiinipitoiset hedelmäuutteet herkullisiin tuotteisiin. Tutustu tarkemmin toimintaamme, arvoihimme ja tuotteidemme raaka-aineisiin Usein kysyttyä -sivulta.