Smuuti Skin – korealaista kosmetiikkaa Prismoista

Suomalaisyhtiö Beautyko Import Oy:n korealainen kosmetiikkabrändi Smuuti Skin lanseerataan kaikissa Suomen Prismoissa 17. tammikuuta alkaen. Smuuti tuo tehokkaat korealaiset ihonhoitotuotteet helposti saataville PT-kauppaan.

Smuuti Skin on kehitetty erityisesti nuorille, joille tuotteiden hinta/laatusuhde on tärkeää. Tähän korealainen kosmetiikka vastaa erinomaisesti sillä tuotteissa käytetään laadukkaita ainesosia ja maailmanluokan tuotekehitystä mutta hinnaltaan korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat murto-osan siitä, mitä vastaava länsimaalainen tuote maksaisi. Korealainen kosmetiikka on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan, erityisesti juuri nuorten keskuudessa. Tutkimukseemme osallistuneet nuoret olivat erityisen innoissaan nimenomaan korealaisen kosmetiikan helposta saatavuudesta marketeista Smuutin myötä.

”Halusin kehittää kosmetiikkabrändin, jossa yhdistyy korealaisen kosmetiikan laatu, tuotekehitys ja edullinen hinta. Halusin että brändi sopii erityisesti PT-kauppaan, jossa on mielestäni ollut markkinarako kiinnostavalle korealaiselle kosmetiikkabrändille” sanoo Beautyko Import Oy:n toimitusjohtaja ja Smuuti Skinin perustaja Jenni Ahokas.

 

Tuotteet

Smuutin kaikissa tuotteissa hyödynnetään hedelmä- ja kasviuutteita, jotka ovat korealaisessa kosmetiikassa paljon käytettyjä. Hedelmä- ja kasviuutteet tekevät tuotteista kosteuttavia ja hoitavia, täydellisiä kuivalle iholle. Tuotesarjan keskiössä on kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva iho. Ensimmäisen ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat hyaluronihappo ja vesimeloniuute. Vesimeloniuutteella on pitkä historia korealaisessa ihonhoidossa, sitä on käytetty raaka-aineena jo vuosikymmeniä.

Sarja sisältää neljä tehokasta tuotetta, jotka ovat kaikki mitä ihonhoitoon tarvitset. Tutkimuksen mukaan 40 % nuorista on 10-vaiheinen ihonhoitorutiini, mutta lähes jokainen toivoisi lyhyempää ja yksinkertaisempaa ihonhoitorutiinia. Smuuti -sarja sisältää hellävaraisen puhdistusbalmin, kasvoveden, seerumin sekä kasvovoiteen. Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

 

Lisätietoja

Jenni Ahokas
jenni@beautyko.fi

Tuote- ja kuvapyynnöt

Rita Jokinen
rita@beautyko.fi


Jaa artikkeli eteenpäin

Tutustu yritykseemme

Edullisen ja laadukkaan kosmetiikan puolesta

TikTokista tuttu Smuuti Skin on nuorten ihonhoitoon erikoistunut brändi, joka tekee ihonhoidosta yksinkertaista ja helppoa. Edullisissa ja herkullisissa tuotteissamme yhdistyvät korealaisen kosmetiikan laatu ja vitamiinipitoiset hedelmäuutteet.