Huippusuosittu Smuuti Skin lanseeraa toisen sarjansa epäpuhtaalle iholle

Uutuuksien keskiössä ovat tehokkaat hennosti kuorivat hapot, hedelmähappokompleksi ja kiiviuute.

Suomessa suunnitellussa Smuuti Skin -ihonhoitosarjassa yhdistyy korealaisen kosmetiikan laatu ja tuotekehitys, sekä edullinen hinta. 15.8. lanseerattavat Kiwi Clear -tuotteet pohjautuvat kiivuutteen ja kuorivien happojen silottavaan ja heleyttävään vaikutukseen ja ne ovat samalla oivia tuotteita epäpuhtauksien hellävaraiseen hoitoon.

Smuuti Skin Kiwi Clear Gel Cleanser on hellävarainen geelimäinen puhdistustuote, joka puhdistaa kasvoilta lian ja kevyen meikin vaalien ihon suojamuuria matalalla pH:lla sekä hellävaraisilla tensideillä. Sisältää kiiviuutetta ja 0,5% salisyylihappoa, joka on BHA-happo. Geelimäinen koostumus vaahtoutuu miedosti ja huuhtoutuu helposti. Tuote sopii erityisesti öljyiselle ja sekaiholle, mutta toimii myös kuivemmille ihotyypeille, jos kaipaa silottavaa vaikutusta. Ei sisällä hajusteita tai eläinperäisiä ainesosia.

Smuuti Skin Kiwi Clear Serum on seerumi, jolla saat kaikki ihon kuorintaan liittyvät hyödyt yhdellä tuotteella. Seerumi sisältää kiiviuutetta, hedelmähappokompleksia sekä AHA-, BHA- ja PHA-happoja. AHA-happona toimii 0,5 % glykolihappoa, BHA-happona 0,5 % salisyylihappoa ja PHA-happona 2 % glukonolaktoonia. Seerumi auttaa epäpuhtauksiin, hillitsee tulehdusta, kuorii kuollutta ihosolukkoa sekä kosteuttaa, heleyttää ja pehmittää ihoa. Maitomainen koostumus tuo kevyttä kosteutusta iholle ilman tahmaista tunnetta. Ei lisättyjä hajusteita tai eläinperäisiä aineita. Kaikille ihotyypeille.

 

Lisätietoja ja tuotepyynnöt

Rita Jokinen
rita@beautyko.fi


Jaa artikkeli eteenpäin

Tutustu yritykseemme

Edullisen ja laadukkaan kosmetiikan puolesta

TikTokista tuttu Smuuti Skin on nuorten ihonhoitoon erikoistunut brändi, joka tekee ihonhoidosta yksinkertaista ja helppoa. Edullisissa ja herkullisissa tuotteissamme yhdistyvät korealaisen kosmetiikan laatu ja vitamiinipitoiset hedelmäuutteet.